8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39.
Cégkapu regisztráció civil szervezeteknek – Várpalota város hivatalos oldala
2795
post-template-default,single,single-post,postid-2795,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cégkapu regisztráció civil szervezeteknek

Cégkapu regisztráció civil szervezeteknek

2017 végéig minden civil szervezetnek kötelezően el kell végeznie az cégkapus regisztrációját, az ügyintézés ezután csak ezen a felületen lesz lehetséges.

 

A CÉGKAPU nem összekeverendő az Ügyfélkapuval. Ez egy új felület, mely kifejezetten a gazdálkodó szervezetek (Egyesület, Alapítvány, Bt, Kft, stb.) ügyintézésére fejlesztettek ki.

A regisztráció minden szervezetre kötelező érvényű, függetlenül a nagyságától vagy a pénzforgalmától.

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény alapján 2018. január 1-jétől elektronikus ügyintézésre kötelesek az alapítványok és az egyesületek is.

Időpont:
2017. október 12. (csütörtök) 16:00 – 17:00

Helyszín:
Civil Ház

(Várpalota, Szent István u. 14.)

Jelentkezés:

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a civilhaz@vpmegye.hu email címen vagy 88/401-110-es telefonszámon lehet

  • a képviselt civil szervezet és
  • a résztvevő(k) nevének,
  • valamint telefonos és email-es elérhetőségének

megadásával.