8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39.
Egyetlen beteg sem marad ellátás nélkül – Várpalota város hivatalos oldala
4573
post-template-default,single,single-post,postid-4573,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Egyetlen beteg sem marad ellátás nélkül

Egyetlen beteg sem marad ellátás nélkül

Amint az Önök előtt ismert, a központi háziorvosi ügyeletre vonatkozó szerződést a szolgáltató General Medicina Kft. december 31-i hatállyal felmondta. Várpalota és Kistérsége Társulási Tanácsa a törvényi előírások betartásával közbeszerzési pályázatot írt ki a fenti feladatok biztosítására, így a város és a térség egészségügyi ellátása nincs veszélyben.

 

A társulási tanács a kiírt közbeszerzéssel meg fogja találni az új szolgáltatót, amely reményeink még magasabb színvonalon végzi majd el egészségügyi feladatait, így a kistérség polgárai egyetlen percig sem maradnak gondoskodás és ellátás nélkül.

 

Várpalota Város Önkormányzata ezúton kéri az öncélú, kizárólag politikai haszonszerzésre irányuló, rémhírkeltő ellenzéki kommunikáció beszüntetését, amely megalapozatlansága mellett szakmaiatlanságáról is tanúbizonyságot tesz. Az egészségügyi ellátórendszer kiegyensúlyozottan és folyamatosan a rászoruló betegek rendelkezésére áll.

Várpalota Város Önkormányzata