8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39.
Felhívás – sírok megváltásával kapcsolatos munkálatok – Várpalota város hivatalos oldala
3618
post-template-default,single,single-post,postid-3618,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Felhívás – sírok megváltásával kapcsolatos munkálatok

Felhívás – sírok megváltásával kapcsolatos munkálatok

Tisztelt Lakosság!

 

A Várpalotai Közszolgáltató Nonprofit Kft. – temetőrendezési tervének megfelelően – megkezdte a sírok megváltásával kapcsolatos munkálatokat. A sírrendezés során szembesültünk azzal a problémával, hogy azok a sírok, melyekben Várpalota neves személyiségei, közéleti alakjai nyugszanak, esetleg nem kerültek semmilyen védettséget biztosító státuszba.

 

Ezért arra kérjük Önöket, hogy amennyiben olyan rendezésben érintett sírról szereznek tudomást, amelyben olyan személy nyugszik, aki Várpalota közösségéért elismerésre méltóan sokat tett, példamutató munkásságával a várost gazdagította, jelezze a Krúdy Gyula Városi Könyvtár munkatársainak 2018. június 30-ig az alábbi elérhetőségeken:

– személyesen a Krúdy Gyula Városi Könyvtárban (8100 Várpalota, Szent István út 28.),

– telefonon: 88/592-060

– vagy elektronikus levélben a konyvtar@krudylib.hu címen.