8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39.
Idős hozzátartozót ápol? Kérjük, szánjon időt egy kérdőív kitöltésére! – Várpalota város hivatalos oldala
3765
post-template-default,single,single-post,postid-3765,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Idős hozzátartozót ápol? Kérjük, szánjon időt egy kérdőív kitöltésére!

Idős hozzátartozót ápol? Kérjük, szánjon időt egy kérdőív kitöltésére!

Idős hozzátartozót ápol? Kérjük, szánjon időt egy kérdőív kitöltésére! Válaszai segíthetik a szolgáltatások fejlesztését.

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Semmelweis Egyetem – Mentálhigiéné Intézete doktori programjának hallgatója vagyok.
Kérem, segítse kutatásomat a mellékelt kérdőív kitöltésével!

A kutatás célja, alapvető elvei:
Kutatásomban az idős, beteg hozzátartozót ápoló családtagok megterheltségét vizsgálom. A következő kérdőív a gondozási feladattal és a munkahelyi munkavégzéssel kapcsolatos. Válaszaival elősegíti az idős hozzátartozót gondozó családtagok helyzetének, problémáinak, igényeinek megismerését, s ezzel hozzájárulhat a gondozók támogatásának javításához. A kérdőívet akkor is kitöltheti, ha az idős hozzátartozó gondozását régebben végezte, és a gondozás már lezárult. Kérem, hogy ebben az esetben próbálja felidézni a gondozási időszakot, és az akkori tapasztalatai, élményei szerint válaszoljon a kérdésekre.
A kutatásban való részvétele önkéntes.
A kutatás megfelel a vonatkozó jogszabályoknak, és a szükséges engedélyek birtokában zajlik. A megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük és csak összesítve hozzuk nyilvánosságra.

 

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/973908103

 

Köszönettel:

Tróbert Anett Mária