8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39.
Javaslatokat vár a várpalotai értékekre az Értéktár Bizottság – Várpalota város hivatalos oldala
4418
post-template-default,single,single-post,postid-4418,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Javaslatokat vár a várpalotai értékekre az Értéktár Bizottság

Javaslatokat vár a várpalotai értékekre az Értéktár Bizottság

Települési Értéktár – tájékoztató és felhívás

 

A Várpalotai Települési Értéktár Bizottság felhívással él a várpalotai magánszemélyek és szervezetek felé, hogy éljenek a települési értéktárba felvételre történő javaslattételi lehetőségükkel a településen fellelhető bármely szellemi vagy tárgyi, természeti, közösségi érték vagy termék vonatkozásában.

A nemzeti értékekre vonatkozó javaslatot a következő szakterületenkénti kategóriákban vár a bizottság: agrár- és élelmiszergazdaság, egészség és életmód, épített környezet, ipari és műszaki megoldások, kulturális örökség, sport, természeti környezet, turizmus és vendéglátás.

 

A javaslatokat a mellékelt adatlapon 2018. október 31-ig kérjük megküldeni a bizottság részére levélben: Várpalota Város Önkormányzata, 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza utca 39. (A feladóhoz kérjük feltüntetni a „Javaslat települési értéktárba” feliratot is.)

Illetve e-mailen: pinter.aniko@varpalota.hu

Az adatlap és a részletes felhívás letölthető a www.varpalota.hu városi honlapon.