8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39.
Közösségi faültetés – tájékoztató – Várpalota város hivatalos oldala
6249
post-template-default,single,single-post,postid-6249,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Közösségi faültetés – tájékoztató

Közösségi faültetés – tájékoztató

  Tisztelt Várpalotaiak                                                                      

 

 

 

 

Várpalota Város Önkormányzata által elnyert EFOP-1.5.2-16-2017-00010 számú HUMÁN SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE VÁRPALOTA TÉRSÉGÉBEN elnevezésű pályázat önkéntes programja keretében, az önkéntességen alapuló helyi kezdeményezések támogatása, a közösségi munka, a közösségfejlesztés, valamint az önkéntesség kultúrájának helyi szintű elterjesztése mellett, a városi színtű zöldterület növelés, a közösségi szellem és közösségi élmény erősítését tűztük ki célul.

 

Tájékoztatjuk tisztelt pályázóinkat az igényelt növények átvételéről.

 

Gyümölcsfák:

Beszerzési eljárás keretében a nyertes beszállító a kőszegi GURISATTI FAISKOLA, aki szolgáltatja részünkre a gyümölcsfákat.

A gyümölcsfák átvétele 2019.12.09-től lehetséges a várpalotai Zöld Szépség Kertészeti áruda (Liget Sziget Faiskola Áruda) nyitvatartási idejében, egy átadás -átvételi dokumentum kitöltését követően.

 

Díszfák, díszcserjék:

Beszerzési eljárás keretében a nyertes beszállító a fülöpházai KISS KERTÉSZ DUÓ KFT, aki szolgáltatja részünkre a díszfákat, díszcserjéket.

A díszfák, díszcserjék kiadása 2019.12.03.-tól 2019.12.20.-ig történik a Várpalotai Közszolgáltató Nonprofit Kft kertészetéből, egy átadás – átvételi dokumentum kitöltését követően.

A díszfák átvételének ideje:

hétfőn – kedden – csütörtökön – pénteken: 10:00 – 12:00

szerdán: 15:00 – 17:00

 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az előzetes tájékoztatásnak megfelelően a fák több éves, földlabdás, konténeres kiszerelésűek, kérjük az átvételnél, szállításnál ezt figyelembe venni!

 

Az igényelt növényeket átvételét kérem a lehetőségeikhez mérten,

legyenek kedvesek minél előbb megtenni.

            Köszönettel:                    Campanari – Talabér Márta

                                                                             Polgármester

„Humán szolgáltatások fejlesztése Várpalota térségében”     

EFOP-1.5.2-16-2017-00010