Kutatást a „Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése címmel” – Várpalota város hivatalos oldala
6994
post-template-default,single,single-post,postid-6994,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kutatást a „Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése címmel”

Kutatást a „Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése címmel”

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából kutatást végez „Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése címmel”.

A kutatás célja, hogy feltárják a kerékpárosok részvételével történt balestek mekkora része az, amely a rendőri intézkedés hiányában a személysérüléses közúti baleset statisztikában nem jelenik meg. A felméréshez kérdőív készült, mely anonim módon tölthető ki és kitöltése csak néhány percet vesz igénybe.

A KTI munkatársai olyan kerékpárosok segítségét várják, akik kerékpáros balesetet szenvedtek, de rendőri intézkedést az esemény nem igényelt vagy bármilyen ok miatt az elmaradt.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: MailScanner has detected definite fraud in the website at “forms.gle”. Do not trust this website: https://forms.gle/zJPCtRn1vmBi9iLk7

A kitöltés határideje: 2020. június 7.