SAJTÓKÖZLEMÉNY – Várpalota város hivatalos oldala
2688
post-template-default,single,single-post,postid-2688,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Várpalotai Napokat szervező Thury-Vár Nonprofit Kft. szabályos szerződést kötött a körhinta üzemeltetőjével, amely rendelkezett a szükséges engedélyekkel – ezt állapította meg az önkormányzat belső vizsgálata, amit Campanari-Talabér Márta polgármester rendelt el a szombati baleset után.

Az elmúlt négy napban részletesen áttekintették a körhinta üzemeltetőjével kötött szerződést, és ugyanarra jutottak, mint a baleset napján elvégzett gyors ellenőrzés során: a szerződés szabályos volt, a körhinta üzemeltetője pedig minden szükséges engedéllyel rendelkezett.

A polgármester ismét kifejezte együttérzését és jókívánságait a baleset érintettjeinek, akiknek felajánlotta a város segítségét. Hangsúlyozta, hogy mindenkit nagyon megrázott a tragédia, amelynek felelősét mindenképpen meg kell találni. Ez a szakértők, a rendőrség, végső soron pedig a bíróság feladata, ezért az önkormányzat továbbra is mindenben együttműködik a hatóságokkal.

 

Várpalota Város Önkormányzata