Tájékoztatás forgalmi rend változásokról – Várpalota város hivatalos oldala
6206
post-template-default,single,single-post,postid-6206,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tájékoztatás forgalmi rend változásokról

Tájékoztatás forgalmi rend változásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Várpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének döntésének értelmében a balesetveszély csökkentése érdekében 2019. december 10-től városunkban az alábbi forgalmi rend változások lépnek hatályba.

 

A Rózsakút utcának az Árpád utca és a Budai Nagy Antal utca közötti szakasza egyirányú forgalmú út lesz, arra csak az Árpád utca irányából lehet behajtani.

A Rózsakút utca felső szakaszáról érkező autósok a Budai Nagy Antal utcán és a Táncsics közön keresztül tudnak az Árpád utca irányába kihajtani, mivel az egyirányú forgalmú Táncsics közben a forgalom haladási iránya megváltozik, azon csak az Árpád utca irányába lehet majd haladni.

 

A Honvéd utcában a kórház felőli oldalon a mentők és a rendőrségi gépjárművek kivételével az út szélén a várakozás tiltásra kerül.

 

Kérjük az autósokat, hogy a forgalmi rend változások miatt fokozottan figyeljenek a KRESZ táblákra és a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek, illetve parkoljanak.

 

 

                                                                  Várpalota Város Önkormányzata