Tájékoztatás forgalmi rend változásról- Korompay Lajos utcában – Várpalota város hivatalos oldala
6346
post-template-default,single,single-post,postid-6346,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tájékoztatás forgalmi rend változásról- Korompay Lajos utcában

Tájékoztatás forgalmi rend változásról- Korompay Lajos utcában

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy a Korompay Lajos utcai épületek között felújított és kerékpárútként is funkcionáló útszakaszra gépjárművel kizárólag engedély birtokában lehet behajtani, melyet a kihelyezett KRESZ táblák is jelölnek.

Engedélyre jogosultak a Korompay Lajos utca 5-7, 9-11, 13-15 számú, valamint a Fekete Gyémánt utca 1-3 számú épületben lakó gépjármű tulajdonosok, továbbá a felsorolt épületek közötti garázsok tulajdonosai vagy bérlői.

Behajtási engedélyeket igényelni személyesen ügyfélfogadási időben lehet a Polgármesteri Hivatal 109. számú irodáján. Az engedély igényléséhez szükséges a gépjármű forgalmi engedélye, lakcímkártya, illetve a garázsok esetében a tulajdont, vagy a bérleti viszonyt igazoló dokumentum.

A behajtási engedélyek megléte 2020. január 31-ét követően fokozottan ellenőrizve lesz.

 

 

 

                                                                  Várpalota Város Önkormányzata