Ingyenes nyelvi képzések – Várpalota város hivatalos oldala
6010
post-template-default,single,single-post,postid-6010,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ingyenes nyelvi képzések

Ingyenes nyelvi képzések

 

Várpalota Város Önkormányzata által elnyert EFOP-1.-5.-2-16-2017-00010 számú Humán szolgáltatások fejlesztése Várpalota térségben elnevezésű pályázat keretében a 2019-2020-as évben, ingyenes 100 órás idegen nyelvi képzések valósultak meg, olasz, angol és német nyelvből.

A nyelvi képzések első turnusai 2020. március – április hónapban záródtak.

Új csoportok (angol és német nyelv) indítását a korona vírus járványra való tekintettel, jelenleg távoktatás formájában valósítjuk meg. 

Ez azt jelenti, hogy a távoktatás keretében lehetőség lesz online kontakt órákon részt venni, továbbá az egyéni előrehaladást és felkészülést online konzultációkkal és segédanyaggal támogatja a képzést lebonyolító. 

Ezzel az oktatási formával a felkészülés rugalmasabb, könnyebben igazodik a kijárási korlátozás és a vészhelyzet okozta megváltozott életkörülményekhez, de mégis biztosítani tudjuk a nyelvi területen való fejlődést, ezzel segítve akár a munkapiacon történő könnyebb elhelyezkedést is.

A vírushelyzet megszűnésével az oktatás további menetéről és formájáról amint információval rendelkezünk, értesítjük a hallgatókat.

A képzésen való részvétel INGYENES!

A nyelvi képzéseken való részvétel feltétel:

* betöltött 16. életév

* Várpalota, Ősi, Öskü, Jásd, Tés közigazgatási területén lakcím kártyával igazolt állandó, vagy ideiglenes lakcím

Jelentkezni az alábbi linkeken lehet ( fontos, hogy a felületen, a legördülő lehetőségek közül Várpalota települését válassza ki):

angol: https://manhattanakademia.hu/jelentkezes-angolnyelv01/

 

német: https://manhattanakademia.hu/jelentkezes-nemetnyelv/

Kérjük, akik előzőekben már leadták jelentkezésüket a tantermi rendszerű képzésekhez, de szívesen részt vennének a távoktatásban megvalósuló nyelvi képzések egyikén, erősítsék meg jelentkezési szándékukat, a fent megjelölt linken. 

 

Campanari-Talabér Márta

polgármester