Tájékoztató Közlemény az U/2/2021. (III. 8.) számú polgármesteri és jegyzői együttes utasítás alapján – Várpalota város hivatalos oldala
7941
post-template-default,single,single-post,postid-7941,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tájékoztató Közlemény az U/2/2021. (III. 8.) számú polgármesteri és jegyzői együttes utasítás alapján

Tájékoztató Közlemény az U/2/2021. (III. 8.) számú polgármesteri és jegyzői együttes utasítás alapján

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a Várpalotai Polgármesteri Hivatalban 2021. március 8-tól visszavonásig a személyes ügyfélfogadás szünetel!

Az ügyfelek az ügyeiket elektronikus úton, – ügyfélkapun vagy e-mail-en keresztül -, valamint telefonon intézhetik, velük a kapcsolattartás is csak ugyanígy lehetséges.

A Hivatal épületébe a külsős személyek/ügyfelek csak szájmaszkban és az Ügyfélszolgálati Iroda előtti fogadótérben tartózkodhatnak, és kötelesek használni az Ügyfélszolgálaton elhelyezett kézfertőtlenítőt, továbbá be kell tartaniuk az 1,5 méteres távolságot.

Megértésüket köszönjük!

Várpalotai Polgármesteri Hivatal

Dr. Ignácz Anita Éva jegyző