Campanari-Talabér Márta felhívása – Várpalota város hivatalos oldala
6682
post-template-default,single,single-post,postid-6682,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Campanari-Talabér Márta felhívása

Campanari-Talabér Márta felhívása

Kedves Várpalotaiak! Kedves Barátok és Ismerősök!

Ezekben a napokban sokan, sokat dolgozunk azért Várpalotán és szerte az országban, hogy ezt a váratlanul jött járványt képesek legyünk megállítani és legyőzni.Azokért tesszük, felelősséggel, akiknek a sorsát ránk bízták a választók, vagy éppen olyan hivatást választottunk/választottak, ami a segítésről, gyógyításról, ápolásról, nevelésről, oktatásról szól, de említhetném azokat is, akik valamely fontos szolgáltatást végzik városunkban, elszállítják a szemetet, biztosítják a meleget az otthonainkban vagy éppen óvják védik a biztonságunkat.
Ennek a munkának azonban akkor van és lesz értelme, HA ÖNÖK EGYÜTTMŰKÖDNEK velünk és betartják azokat a szabályokat és kéréseket amelyeket meghozunk és megfogalmazunk Önök felé. Minden döntésünk azt szolgálja, hogy minél előbb túl legyünk ezen az időszakon, de csak akkor leszünk sikeresek, HA EGYÜTTMŰKÖDÜNK. HA OTTHON MARADNAK, HA EZT KÉRJÜK, MERT EZ A LEGHATÉKONYABB MÓDJA A MEGELŐZÉSNEK. KÉREK MINDENKIT SAJÁT, CSALÁDJA ÉS KÖRNYEZETE ÉRDEKÉBEN, HOGY TARTSA BE A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN HOZOTT SZABÁLYOKAT!

Köszönettel

Campanari-Talabér Márta polgármester