Rally Várpalotán – Várpalota város hivatalos oldala
12101
post-template-default,single,single-post,postid-12101,single-format-standard,qode-core-1.1.1,suprema-ver-1.6,qodef-smooth-scroll,qodef-preloading-effect,qodef-mimic-ajax,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Rally Várpalotán

Rally Várpalotán

2024. április 13-án szombaton kerül megrendezésre az V. Rally Hungary Várpalotai gyorsasági szakasz, a szakasz rajtja és stop állomása a Tési útról lekanyarodva a Honvédségi területen zajlik majd.
A város nyugalmát és forgalmi rendjét a rendőrség motoros rendőrei és rendőr párjai fogják biztosítani, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a város számára.
Parkolót és belépési pontokat a nézői területekre a versenyre a Szabolcska Mihály utca, Inotai út, Zöldfa utca, valamint a Polyán utca felől tudják a versenyre látogatók megközelíteni. Ezeken a területeken mobil wc-k és természetesen, hulladék gyűjtők is lesznek.
Egyéb alternatív irányokból a város közlekedése ezen időszakokban is korlátozás nélkül megközelíthető marad. A Tési út szakaszain rendőr motorosok fogják biztosítani a forgalmi rend betartását és a zavartalan közlekedési rendet.
A verseny lebonyolításával kapcsolatos információkat a https://rallyhungary.com/nezok weboldalon találhatnak.